Szolvillklima.hu

Klímaszerelés

Klíma értékesítés

Ha klímakészüléket szeretne versenyképes áron akkor a legjobb helyen jár. Kérje szaktanácsunkat! A helységnek nagyságának megfelelően ajánlunk Önnek Hűtő-Fűtő klímakészüléket. Ha konkrét típust szeretne érdeklődjön, da ingyenes felmérést követően, vagy telefonon történő egyeztetés után is adunk árat a klímakészülékre. Minden álltalunk értékesített klímát szereljük is kérésre illetve Garanciát vállalunk rá, akár 10 évet is.

Klíma szerelés

A klímaszerelést minden esetben szakemberrel végeztesse. A megfelelő szerszámok és szaktudás hiányában egyrészt a klíma élettartama és hatásfoka sem lesz a megfelelő, másrészt a garanciáját is elveszíti. Alapszerelési csomagunk 5méter szereléssel van kalibrálva ami, sokesetben elegendő szokott lenni. Természetesen a távolság és a kültéri egység elhelyezése nem szab határokat. A kültéri és beltéri egység felszerelése után természetesen összetakarítva távozunk a munkaterületről, az Ön otthonából. Keressen minket bizalommal.

Klíma takarítás, fertőtlenítés

A klímaberendezés tisztítása évenkénti minimum egy, ill. több alkalommal célszerű. Egyrészt ez gyártói javaslat, másrészt a klímában lerakódó szennyeződések baktériumok nagyon károsak az emberi egészségre. Ezt a fajta takarítást érdemes szakirányú klímaszerelővel végeztetni. Keressen minket bátra. A klíma tisztítás kitisztítjuk a kül- és beltéri egységet, valamint ellenőrizzük a kondenzvíz kifolyását. Speciális spray-vel a beltéri egység elpárologtatóját gomba- és baktérium mentesítjük az egészség megóvása érdekében (pl.: allergia).

Klímagáz töltés

Ne higgyen annak aki azt állítja ,hogy a klímát új korában fel kell tölteni, abban az esetben, ha a szerelési távolság nem haladja meg a katalógusban megadott értéket, akkor a klímára nem kell rátölteni. Ha szerelési távolság hosszabb, mint a katalógusban adott érték, akkor rá kell tölteni a szervizkönyvben előírt értéket.
A gáz rátöltés mennyisége függ a csövek átmérőjétől és a szerelés hosszától, de ezek meg vannak adva minden gyártónál.
Ha a készülékben még sincs, hűtőközeg akkor mindenképpen fel kell tölteni.
Ha elszivárgott, mert a csatlakozások nem lettek megfelelően lezárva, vagy a kültéri lyukas akkor ezeket javítani kell majd a gépnek megfelelő gázzal azaz hűtőközeggel szabad csak feltölteni. A hiányzó hűtőközeget pótolni kell.
Ezt minden esetben szakemberrel végeztesse.

Képek munkásságainkról

Ha azonnali segítségre van szüksége

Várom megkeresését!

Hívjon a +36 70 431 5432 számon, vagy lépjen kapcsolatba velünk azonnal online. A nap 24 órájában, a hét 7 napján állunk rendelkezésére!